пʼятницю, 27 березня 2020 р.

Дорогі учні , шановні батьки!


          Завершились канікули, і ми знову приступаємо до навчання в режимі онлайн. Працюємо за звичним розкладом.   Розклад уроків, конкретні завдання до кожного уроку,  посилання на відеоуроки  ( в тому числі і ті, які  пропонує Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради)  розміщені на блозі  https://sokalschool2.blogspot.com/  .
       Дорогі учні , встаєте зранку,  збираєтесь неначе до школи. Розпочинаєте навчання о 9.00. Заходите на  блог  https://sokalschool2.blogspot.com/  і обираєте урок за розкладом. Відкриваєте зошит з даного предмету,  записуєте тему уроку, переглядаєте відеоурок  чи відеоролик, опрацьовуєте відповідну тему з підручника,  виконуєте вправи, запропоновані вчителем. Упродовж уроку вчитель з вами на зв'язку: чи це в чаті на  Viber,  чи у чаті на    Facebook  чи  на платформі “Google Classroom”, чи на платформі  “На Урок”,  чи у скайпі ...   Якщо у вас виникнуть питання з даної теми, можна звернутись за консультацією.
 Не забувайте про перерви, обов'язково виконуйте  завдання з фізкультури, не нехтуйте такими предметами  як музика , малювання, трудове навчання.
     Успіху вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар